Diensten van de Valkering GroepOverige diensten

Het grote voordeel van Valkering Groep is dat we meer kunnen dan financieel en fiscaal dienstverlenen, adviseren, begeleiden, administreren en detacheren. Bij ons kunt u ook terecht voor:

Lees meer...

Salarisadministratie

Altijd weer die salarisadministratie. Veel ondernemers verkijken zich op de tijd die het kost om alles rond te krijgen. Valkering Groep verzorgt de salarisadministratie graag voor u.

Lees meer...

Fiscaal advies

De slogan van de Belastingdienst luidt: Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker. Toch blijft het ingewikkelde materie en worden bovendien jaarlijks de spelregels veranderd. Onze medewerkers houden al die wijzigingen bij en vinden dat nog leuk ook! De meeste ondernemers die we spreken, denken hier heel anders over.

Lees meer...

Financiële begeleiding

De administratie is een onderdeel van de bedrijfsvoering waar u als ondernemer continu mee bezig bent. Zelfs als het een routineklus voor u is, blijft het een klus die veel tijd kost. Tijd die u ook op een andere manier zou kunnen besteden.

Lees meer...

Advisering en begeleiding

U moet van alle markten thuis zijn om uw bedrijf optimaal te kunnen laten draaien; investeringen, automatisering, personele zorg, kredietaanvragen, gesprekken met banken, advocaten en notarissen. Valkeringgroep kan u hierbij adviseren en begeleiden.

Lees meer...

Administratieve dienstverlening

U wilt meer tijd overhouden en u wilt zich volledig kunnen richten op het ondernemen en het besturen van uw onderneming?

Lees meer...